Építészeti utazások térben és időben

Zubreczki Dávid

Zubreczki Dávid

A blog elköltözött: elindult a zubreczkidavid.hu

2020. augusztus 12. - Zubreczki Dávid

Drága Olvasók!

Röviden a lényeg:

az írásaimat mostantól a zubreczkidavid.hu oldalon keressétek.

 

Mostantól ugyanis saját cím alatt folytatom a blogomat. Az egész indult ugye 2008-ban az urbanista.blog.hu oldallal, mely 2014-ben az index.hu/urbanista címre költözött. Miután ez 2019-ben megszűnt, az Index kultrovatában jelentek meg az építészeti írásaim, de aztán csak hiányzott a saját blog, szóval 2020-ban elindult a zubreczkidavid.blog.hu. Ami mostanáig működött. Ezentúl saját domainnév alatt találjátok meg az írásaimat (kivéve persze amiket különböző lapoknak írok meg, de azért azokat is igyekszem összehozni ott).

Mindenesetre bárhol is jelennek meg a cikkeim, azokat a Facebook-oldalomon és Twitteren megtaláljátok. Na és persze az Instán is rendszeresen beszámolok arról, miket látok. Maradjunk kapcsolatban :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zubreczkidavid.blog.hu/api/trackback/id/tr5616172384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása