Építészeti utazások térben és időben

Zubreczki Dávid

Zubreczki Dávid

Na, akkor kezdjünk bele

2020. június 17. - Zubreczki Dávid

2019-10-14_11_15_23.jpg

Amióta megboldogult az Urbanista, azóta tervezgetem, hogy új blogot indítok. Természetesen házakról, városokról, közterekről, parkokról, zenéről és kiállításokról, esetleg mindenféle más kulturális és kulturálatlan témáról, ahogy azt szoktam. Szó se róla, rengeteget írok azóta is, posztot, cikket, publicisztikát, sőt könyveket is, de azért a blog mégis más. Remek dolog, hogy ilyen sokan kedvelitek Facebook-oldalam, meg követtek Instagramon (sőt a legelvetemültebbek ezt Twitteren is megtehetik), de két dolog azért nagyon hiányzott.

Az egyik, hogy egy helyen legyenek meg az anyagok, amiket írok. Hogy bármit vissza lehessen keresni és linkelni. A másik, hogy legyen egy olyan felület, ahol néha csak úgy odavetve, máskor meg kifejtősen, ráérősen, személyes véleményekkel és élményekkel tűzdelve mesélhetek. Bármikor, szerkesztetlenül.

Szóval már legalább egy éve megy a tervezés, ami azért is vicces, mert előszeretettel szoktam magamat bloggernek nevezni, miközben nincs blogom. Halogattam, halogattam, mert mindig úgy voltam vele, hogy "na majd, ha meglesz a dizájn". "Na majd ha kitalálok egy jó ütős nyitótémát". "Na majd ha megterveztem, milyen csinnadrattával harangozom be". "Na majd ha lesz időm végre a sok egyéb írnivaló mellett." És így tovább.

Aztán ma reggel felkeltem, és azt mondtam, oké, ebből elég. Addig nincs reggeli, amíg nem regisztráltál egy blogot, és nem írtál bele legalább egy nyúlfarknyi posztot. A dizájn ráér, az Urbanista is sima bloghus sablonnal ment hosszú időn át. Szóval így is lett, regisztráltam, megírtam. Hamarosan jön a folytatás.

És most megyek reggelzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zubreczkidavid.blog.hu/api/trackback/id/tr8315814760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2020.06.22. 09:09:47

@don-kanyar: nagyon röviden: mikor az index kivált a cégcsoportjából, nem tudtak megegyezni, hogy melyiküké legyen a név, hol maradjon a blog. patthelyzet, a végén senki sem használja

Harrison Bergeron 2020.08.03. 21:01:02

Felőlem teljesen saját honlap is lehet, ha kapok hírt róla, oda megyek olvasgatni. (A passport plö bolyongo.hu lett.) Nehezítésként nem vagyok facebook, insta', twitter felhasználó, de az engem érdeklő blogoknak próbálok a nyomába eredni, remélem a falanszterről, héttengerről, lemilről meg az összes többiről is lesz hír, hogy merre és hogyan a tovább. Nem mellesleg pedig köszönöm a szórakoztatóan informatív tartalmakat.
süti beállítások módosítása